Svenska Nyttobostäder

Svenska Nyttobostäder äger och förvaltar fastigheter i Stockholm. Majoriteten av våra fastigheter består av klimatsmarta och yteffektiva lägenheter. Vid 2025 beräknas våra fem fastigheter vara färdigställda med cirka 1 800 lägenheter i vår förvaltning.

Förvaltningslägenheter

Antal bostäder: ca 1 800 st
Antal lokaler: 5 st

Lägenheten

Våra lägenheter är alltid yteffektiva och välplanerade. I Södra Häggvik har majoriteten av lägenheterna balkonger. Varje lägenhet är utrustad med egen kombitvättmaskin samt diskmaskin så du kan njuta mer av livet!

Nova visar vägen

Svenska Nyttobostäders första fastighet i Södra Häggvik kallar vi Nova. I Nova kommer det byggas 449 bostäder och två kommersiella lokaler på gatuplan. Fastighetens utrymmen är utrustade med digitala lås – vilket innebär att du kan låsa upp fastighetens dörrar med din mobil.

Den andra etappen: Stella

Stella består av 424 lägenheter i storlekarna 1-2 rum och kök. Precis som första etappen, Nova, har alla fastighetens dörrar digitala lås. På gatuplan finns en kommersiell lokal om 80 kvm som fungerar perfekt för cafe- eller butiksverksamhet.

You och View

You och View är våra två sista fastigheter i Södra Häggvik. I You byggs det totalt 588 lägenheter och i View 359 stycken. Fastigheterna färdigställs under 2024 samt 2025.

3D-visualisering av en typlägenhet i Häggvik Nova

3D-visualisering av en typlägenhet i Häggvik Nova

3D-visualisering av en typlägenhet i Häggvik Nova

3D-visualisering av en typlägenhet i Häggvik Nova

Våra andra aktörer

Säg hej till våra grannar!

En paus i stadens puls.

Södra Häggviks Gårdar är ett kvarter med gården som kärna. De gröna, frodiga bostadsgårdarna utformas som gemensamma vardagsrum med plats för lek och samvaro.

Läs mer
livligt torg med icabutik, kafé och apotek

Med aptit för det goda i tillvaron

Med den stora ICA-butiken som hjärta bygger vi matglada kvarter i Södra Häggvik. Här samlas boende och besökare kring god mat i alla former.

Läs mer