Svenska Nyttobostäder

Svenska Nyttobostäder äger och förvaltar fastigheter i Stockholm. Majoriteten av våra fastigheter består av klimatsmarta och yteffektiva lägenheter. Alla våra lägenheter förmedlas genom Bostadsförmedlingen eller HomeQ.

Kvadratsmarta hyreslägenheter

Antal bostäder: ca 1 800 st
Antal lokaler: 5 st

Kvadratsmarta lägenheter

Våra lägenheter är alltid kvadratsmarta och välplanerade. I Södra Häggvik har majoriteten av lägenheterna balkonger. Varje lägenhet är utrustad med egen kombitvättmaskin samt förberedda för diskmaskin.

Nova visar vägen

Svenska Nyttobostäders första fastighet i Södra Häggvik kallar vi Nova. I Nova kommer det byggas 449 bostäder och två kommersiella lokaler på gatuplan. Fastighetens utrymmen är utrustade med digitala lås – vilket innebär att du kan låsa upp fastighetens dörrar med din mobil.

Den andra etappen: Stella

Stella består av 424 kvadratsmarta lägenheter i storlekarna 1-2 rum och kök. Lägenheterna kombinerar noggrant utvald design och detaljer för att skapa drömhem. Ekparkett ger en varm känsla och vitmålade väggar bidrar till en ljus atmosfär. Lägenheterna erbjuder även rikligt med förvaring.

You och View

You och View är Svenska Nyttobostäders två sista fastigheter i Södra Häggvik och är ännu inte byggstartade.

3D-visualisering av en typlägenhet i Häggvik Nova

Våra andra aktörer

Säg hej till våra grannar!

En paus i stadens puls.

Södra Häggviks Gårdar är ett kvarter med gården som kärna. De gröna, frodiga bostadsgårdarna utformas som gemensamma vardagsrum med plats för lek och samvaro.

Läs mer
livligt torg med icabutik, kafé och apotek

Med aptit för det goda i tillvaron

Med den stora ICA-butiken som hjärta bygger vi matglada kvarter i Södra Häggvik. Här samlas boende och besökare kring god mat i alla former.

Läs mer